Læbeforstørrelse

Vi bruger Hyalderm som er i stil med Restylane/Juvederm.
Mesoterapi er en fugtgivende og rynkeudglattende behandling. Vi arbejder i det øverste hudlag Epidermis.
Mesoterapi udføres med en mesogun, der sikre korrekt dybde og dosering af produktet.

Vi konsulterer altid på dagen, da vi ikke er underlagt reglerne for kosmetisk behandling, dog er effekten helt ens med kosmetisk behandling.
Vi anbefaler en 2. Behandling efter 14 dage, hvis der viser sig ujævnheder, da hyalorunsyren udvider sig.

 

Hyalderm produkt:
* Længere holdbarhed end filler Restylane og Juvederm.
* Ingen blå mærker
* Ingen Strutlæber
* Brug af blødere Produkt
* Meget lavere pris

 

0.5 ml 1700kr.
1.0 ml 2400kr.
1.5 ml 3200kr.
2.0 ml 4000kr.

Ring og bestil tid

Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at ringe.

Ring nu!

Da vi arbejder i levende væv, er optagelses-graden i kroppen individuel, fordi produktet optages væsentlig langsommere af kroppen,hvorfor du skal forvente 1- 2 behandlinger og op til 1 års vedvarende resultat, alt efter hvilke område vi behandler. Umiddelbart efter behandlingen ses det endelige resultat, men svulmeffekten i Hyaluronsyre vil intensivere resultatet indenfor de første par dage og efter 14 dage ses resultatet. For optimal holdbarhed, anbefaler vi en opfølgende behandling.
Vi anvender en Mesogun. Med Mesogun sikres der ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde. Produktet Hyalderm indeholder 2% hyaluronsyre.

Produktet er bivirkningsfrit og helt naturligt. Hyaluronsyre er et naturligt enzym, som hjælper med at stimulere genopbygning (collagensyntesen). Produktet er specielt egnet til vores type behandlinger. Der benyttes mesoterapimetoden, som sikrer vi ikke rammer blodkar og nervebaner.

I klinikken påfører vi bedøvelse på dine læber/ fuger , som typisk tager en god del af smerten. Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helings-processen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ar-dannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes.

Undgå solbadning i 3-5 dage efter.